Guidance teacher ?

Hey babe , fuh fuhh fuhh , berhapak gila blog nih , sorry lame tak update maybe due to lack of idea and of course malas malasmalas malasmalasmalas




The tajuk kat atas tuh about teacher , yess aku kerja jadi cikgu MUZIK and BM okay ? Dkt SKTSG , skola rendah aku dulu and hold on jgn teruja sgt  because you know what ? Aku kerja 3 hari and terus surrender give up Kah Kah Kah
Okay , fyi , tak senang okay nak ajar , nak attract budak dgr ape yg kita ajar , kadang2 rase mcm patung depan tuh Hahaha whattt =='


Common silly questions and statements 

Cikgu cikguuuuuuuuuuuuu ;

QUESTIONS
* Nanti lepas tampal gmbr , nak selang satu ke dua ?
*Gmbr lukis nak kene warna tak ? Dapat A tak tak ?
*Gmbr nak lukis satu muka surat satu gmbr ke ?
*Ni nak buat buku no 15 ke 1 ? 
*Nanti kene tulis ABCD skali ke ?
*Karangan buat brape perenggan ?

STATEMENTS
*Tgk dye (nama murid ) , dye nak pukul saya !
* Yeayy , cikgu kasi aku 5 bintang kau 3 je ( dgn muka berlagak)
* Sape bising , saya tulis name dye kat whiteboard ( sambil melukis garis L dan P )


Dgn sabar nye aku menjawab soalan dan melayan kerenah dyeorang :)
Tapi ini :

* Knape saya lagi tinggi dari cikgu ? ( Dan semua turut serta mengukur ketinggian dgn aku )
Dan dan dan aku masih sabar dan sabar tersenyum sinis -___-



(!) Conclusion , bagi aku kalau dah tua sikit baru la bleh mengajar sebab aku takde bakat cmne nak buat muke garang Heheh :) And to all my teachers , i love youuuuuuuuuuuuuuu 



First and last

5 comments:

  1. okay, yg last tuh . memang aku kesian sgt kat kau . tp apekan daya . takpe takpe, walaupon dorang lagi tinggi dari kau . tp aku tetap sayang kau . rindu weh . jumpa sabtu taw taw, kau dpt anugerah kan ? yeyeahh . btw, cemane boleh dpt kerje kt SKTSG ?

    ReplyDelete
  2. Ipan : Takkkkkkkkkk , serik Hahah ;)
    Chipeng : Sedeh gila do aku , takpe biarlah pendek kan :) Hmm aku pun rndu kau jugak , kite jumpa sabtu nih tau tau and nnti aku cite kat kau . I love you

    ReplyDelete
  3. Sumpah terhina dgn soalan yg last tuhhh, sabar jela.. nk buat camne, kau mane bole nk tinggi dahh, melebar boleh lahh, hahaha :DD

    ReplyDelete
  4. Hak ah , kau pun pendek , sabar ye sepet . Shut up you , aku kurus okay ? :P

    ReplyDelete