Rabbit year

              

                Happy Chinese New Year ** tak bleh colourful lagi ?

Hihi boleh lah mkn buah oren banyak2 , cnfirm kat umah korng ade sekotak tak pun at least sebijik dua kann . Then , msti ade symptom kaler merah , haduhh , sakit mata tgk , klu ada kerbau dah lame kne sondol . Takpelah , yg penting nak dgr bunyi mercun papan kuat kuat . Tak sabar !
Hoooyeahhhhh , blink blink :)  



                                                                       Ling 

3 comments:

  1. oren cina boleh buat sakit tekak. i don't like =='

    ReplyDelete
  2. Ohh , ade ye oren cina india melayu smua nih HEHE :P

    ReplyDelete
  3. ade la. arong je tak tahu . eh, kau dah tinggi belum ? heee. lame tak jumpe kau. jom hangout na ?

    ReplyDelete