L then P then then Y for Yeahhh :)

 Hihi Hoho Haha , gila lame tak post kan kan ;)

Mggu dpn aku test JPJ , ye ye , aku tahu lambat dari korang ==' . Takpe , biar lambat asal bergaya beb ! ** Tp klu fail , mmglah , hish hish .

So doa doakan , aku dpt tester yg baik baik bgus bgus penyabar penyabar && lelaki tp nak yg handsome lah , ala ala , bleh kannn ^__^ 



Nak tahu ape yg jadi tak tak ?


First Tgn menggelecet teruk hell hell akibat dari memusing stereng KANCIL yg kuat lagi keras lagi tough smpi kena gelak dgn cikgu HA HA

Second Bila bwk VIVA , ak kena letak bantal , haduhh jauh sgt clutch tuh , tak mesra pengguna langsung ! Haktuihhh ==' Sian org pendek kan abah ? Hihi , maaf :P

Third Alaaaaaaa , yg lain malu lah nak cite . Biaselah , first time driving kan , mcm anak ketam bru nak belajar jalan . Thanks Cikgu Rahmah :) I love you !




Gudluck . Love Ling :)





5 comments:

  1. awk test bilaaa ? sy test 1mac. auww. cuak sehhhh .

    ReplyDelete
  2. letak bantal ?
    HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHA

    btw , gudluck ! dtang rumah aku teros nanti !

    ReplyDelete
  3. awak , saya 2 mac Hihi , same lah cuak ;)

    Kin , jgn nak gelak sgt lah kan kan . Nnti ak tinggi kau terkejut Hihi . Okayy , ak dtg homestay kau :)

    ReplyDelete
  4. all the best yaww =) HOHOOO
    nanti bawak aku jenjalan ! ta kire takiree !

    ReplyDelete
  5. Hihi , kau sponsor kete aku bawak okayy ? :P

    ReplyDelete