Happy twice two

One year One year One year One year One year , Oh yeahh 

Dear Mr lucky one ;
Happy anniversary syg and I love you , love you (!)




"Your words are my food , your breath are wine . You are everything to me"
                                                                                    --Sarah Bernhardt



Mine mine ;)

Guidance teacher ?

Hey babe , fuh fuhh fuhh , berhapak gila blog nih , sorry lame tak update maybe due to lack of idea and of course malas malasmalas malasmalasmalas




The tajuk kat atas tuh about teacher , yess aku kerja jadi cikgu MUZIK and BM okay ? Dkt SKTSG , skola rendah aku dulu and hold on jgn teruja sgt  because you know what ? Aku kerja 3 hari and terus surrender give up Kah Kah Kah
Okay , fyi , tak senang okay nak ajar , nak attract budak dgr ape yg kita ajar , kadang2 rase mcm patung depan tuh Hahaha whattt =='


Common silly questions and statements 

Cikgu cikguuuuuuuuuuuuu ;

QUESTIONS
* Nanti lepas tampal gmbr , nak selang satu ke dua ?
*Gmbr lukis nak kene warna tak ? Dapat A tak tak ?
*Gmbr nak lukis satu muka surat satu gmbr ke ?
*Ni nak buat buku no 15 ke 1 ? 
*Nanti kene tulis ABCD skali ke ?
*Karangan buat brape perenggan ?

STATEMENTS
*Tgk dye (nama murid ) , dye nak pukul saya !
* Yeayy , cikgu kasi aku 5 bintang kau 3 je ( dgn muka berlagak)
* Sape bising , saya tulis name dye kat whiteboard ( sambil melukis garis L dan P )


Dgn sabar nye aku menjawab soalan dan melayan kerenah dyeorang :)
Tapi ini :

* Knape saya lagi tinggi dari cikgu ? ( Dan semua turut serta mengukur ketinggian dgn aku )
Dan dan dan aku masih sabar dan sabar tersenyum sinis -___-



(!) Conclusion , bagi aku kalau dah tua sikit baru la bleh mengajar sebab aku takde bakat cmne nak buat muke garang Heheh :) And to all my teachers , i love youuuuuuuuuuuuuuu 



First and last

Alphabet Fun :)

A-AVAILABLE : wink wink Hihi :)
B-BIRTHDAY : 18 jun 93 
C-CRUSHING ON : yess him , the lucky one 
D-DRINK YOU LAST HAD : skyjuice , good for us !
E-EASIEST PERSON TO TALK TO : of coures my mom 
F-FAVOURITE SONG : dont have one , erkk =='
G-GUMMY BEARS OR WORMS : prefer gummy worms 
H-HOMETOWN : selongor and maybe one day france ? Ohmyyy
I-IN LOVE WITH : shawl and beautiful accessory
J-JUNGLE : ?? other question
K-KILLED SOMEONE : thanks , my agama A fr SPM hahah
L-LONGEST CAR RIDE : ' bas sekolah ' 
M-MILKSHAKE FLAVOUR : vanilla vanilla , yummy
N-NUMBER OF SIBLINGS : one and only one , my sister
O-ONE WISH : fly overseas :)
P-PERSON YOU LAST CALLED : that person in your left side , today is our anniversary :D
Q-QUOTE OF YOUR FAV : eat until you can Ngahahha
R-REASON TO SMILE : you funny or i gila 
S-SONG YOU LAST HEARD : my handphone ringtone
T-TIME YOU WOKE UP : now i'm getting lazzy dear
V-VEGETABLE(S) : carrot carrot , yes im rabbit 
W-WORST HABIT : bad bad evil laugh ^___^
X-X RAYS YOU HAD : 3 years ago
Y-YO-YO'S ARE : ain't cool
Z-ZODIAC SIGN : gemini 




** Doing this is very fun and i tag all my followers .

Friends are priceless :)

They have been my sunshine for 2 years . I miss them a lot , Hihi . Ye , aku rindu korang , rindu bile dlm klas , blajar same same , ngumpat same same :) Friends that I miss :


Ajey ;
Ketua kelas yg suka main bat dgn aku time exam 
Hafiz ;
Radio rosak senyum kelakar
Ajan ; 
Cikgu garang gila bila belajar dgn dye
Bobba ;
Abg besar buku lima yg aku sayang , awww Hihi
Arip ;
Genius junior albert einstein
Fazri ;
Rambut kerinting suara pelik 
Ijat ;
Abg hensem naja
Muiz ;
Banyak cakap , best kawan 

----------------------------------------------------------------------------------------

Kinot ;
Sejarahwan comel bulat pelat S
Kin ;
Atlit tough ade homestay dlm hutan
Chipeng ;
Model tinggi suka tawaf satu sekolah dgn story mory nye
Alina ;
Si pemalu pandai 
Yana ;
Budak pendek , hidung aku adore Hihi :)
Epy ;
Artis ho ho hot , bdk laki suka sakat
Mus ;
Gerai makanan expres kitorang , thanks Hee
Kak Sern ;
Kakak lawa , peneman bju kurung kat tusyen , I love you





Guys , good luck on this 23rd March . I pray that all may get an excellent result for this Spm , iAllah .